tiistai 12. helmikuuta 2013

1. Suomen Myynti Ja Suuri Mysteeri

Näyttää tämä Suomen efforttikin tuottavan jo hieman tulosta, tavallaan. Tein ekan iHerbin myynnin Suomeen, onneksi olkoon tälle santerille fiksusta valinnasta ostaa luontaistuotteet netistä parhailla hinnoilla.  Eräs juttu hommassa kuitenkin hämmensi. Tsekkaa kuva alla.

1. tilaus mutta mutta komissiot myynnistä $0.00. Onko muilla kokemusta vastaavasta? Jätähän kommenttia alle jos tiedät mistä johtuu. Vaikea kuvitella, että kaveri tyhjää pakettia olisi tilannut. Kenties joku laihialainen joka ruvennut pihtailemaan?

Aika lailla helpommin kävi Googlen ekan sivun valloitus suomessa tälle hakusanalle. Tällä hetkellä hallussa 4. sija hakusanalle "iherb alennuskoodi."


Eihä näillä hakumäärillä (110 hakua kuukaudessa) vielä kuuhun mennä mutta helppoa kuin mikä. Vielä kun ottaa tuon "iherb koodi" haun haltuun niin rapsahtaa 46 lisää.

Englanninkielen hauilla on tullut hieman takkiin ja täytyy yrittää hieman parantaa asemia. 1. Sivu oli jo hyvin lähellä mutta nyt ollaan taas 2. sivun vikojen joukossa. Noh tästä ylöspäin taas.

Nastaa kun luit tänne asti. Hommat jatkuu ja kevät tulee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa kokemuksesi iHerbistä