maanantai 28. tammikuuta 2013

iHerb Alennuskoodi GOQ895

iHerb Alennuskoodi GOQ895

iHerb on kiistatta noussut Suomen suosituimmaksi ostospaikaksi ihmisille, jotka haluavat ostaa luontaistuoteet netistä. Ja kukapa ei haluaisi, kun hinnat ovat usein jopa puolet kotimaisista. iHerb alennuskoodi GOQ895 antaa sinulle seuraavat edut ensimmäistä tilausta tehdessäsi:
  • Säästä $5 kaikista tilauksista
  • Säästä $10 yli $40 tilauksista
  • Ylimääräinen 5% alennus yli $60 tilauksiin
Huomioi myös, että yli $60 tilauksiin lisätään vielä ylimääräinen 5% alennus mutta on syytä pitää tilaus alle $45 (mukaanlukien postitus, $4), jotta todennäköisesti vältät kaiken kädenväännön tullin kanssa etkä joudu maksamaan ylimääräisiä kuluja.

Valitettavasti hetken aikaa voimassa ollut ilmainen postitus yli $40 tilauksiin ei ole enää saatavilla Yhdysvaltain ulkopuolella mutta iHerbin hinnat ovat sen verran poljetut kotimaisiin verrattuna, joten säästät vieläkin tilauksella kuin tilauksella. Varsinkin kun hyödynnät iHerb alennuskoodin.

Erityisen suosittuja ostoksia iHerbin verkkokaupasta ovat muun muassa


Ei muuta kuin selaamaan sivuja ja tutustumaan tarjontaan, sitähän nimittäin riittää. Varoituksen sanana että voi olla hieman koukuttavaa hommaa!


iHerb Alennuskoodi - Miksi niitä jaetaan?


IH on tehnyt varsin loistavan vedon päättäessään yrityksensä markkinoinnista. Tavanomaisen mediamarkkinoinnin tehokkuus laskee järkyttävällä tasolla ja iHerb on päättänyt palkita asiakkaitaan kaupan käyttämisesti ja siitä muille kehumisesta Amazonin tapaan. Tilattuasi paketin, saat sen mukana oman henkilökohtaisen koodin. Testattuasi tilaamiasi tuotteita ja todettuasi ne hyväksi voit kahvipöydässä vaikka kaverillesi kehaista hyvää tilaustasi ja jos häntä kiinnostaa tilata hyvää tuotetta markkinoiden parhaalla hinnalla, saa hän $5-10 alennuksen tilauksestaan, ja tämän lisäksi itse saat 4% suuruisen summan takaisin omalle tilillesi, jonka voit käyttää joko uuden tilauksen tekemiseen tai jos alat kunnolla markkinoida ja tuottosi ylittävät $300, lähettää sinulle shekin. Siinä missä amazonin kumppanuusohjelma loppuu tähän pisteeseen, pääsee iHerb vasta vauhtiin. Kun ystäväsi on tehnyt tilauksen ja todennut putiikin hyväksi ja menee suosittelemaan sitä joillekin tutuilleen, saat sinä 3% summan kaikista hänen tekemistään myynneistä! Tämä kuvio jatkuu aina neljänteen tasoon asti kuvan mukaisesti:
iHerb Alennuskoodi

Amazonin kumppanuusohjelman avulla saat vain tietyn pienen prosentin ensimmäisestä myynnistäsi, maksaa iH nämä prosentit kokonaisen vuoden ajan. Tämänkin jälkeen ohjelma maksaa 1% kaikkien tasojen ostoksista, joten hieman vaivaa nähdessäsi voit kasvattaa hyvinkin merkittävän lisätienestin tai vähintäänkin ostaa luontaistuotteet netistä ilmaiseksi. Ei, tämä ei ole verkostomarkkinointia tai pyramidihuijaus, vaan äärimmäisen tehokas tapa hoitaa mainostaminen. Mikään ei luonnollisestikaan velvoita sinua tekemään yhtään mitään, eikä ohjelma mitään sinulle maksa. Oman koodin saat ensimmäisen tilauksesi mukana. Videolla lisätietoa Rewards-ohjelmasta.



Mulla on nyt iHerb alennuskoodi, kuinka levitän sitä?

Jos olet tyytyväinen kauppaan ja hintoihin, kerrot siitä luonnollisesti muillekin luontaistuotteista kiinnostuneille, eikö? Tämä on kiva tapa saada jutun juurta kahvipöytäkeskusteluihin ja saada alennusta ostoksistasi mutta rikastumaan näin ei vielä pääse. Itse olen vasta pari viikkoa promonnut koodiani blogaamalla ja tulokset ovat varsin lupaavia.


Parilla blogipostauksella nollasta 13 uuteen asiakkaaseen on varsin lupaava aloitus ja totta vie aion jatkaa samalla linjalla. Mikäli kiinnostaa kuinka helposti tämä käy, klikattuasi täältä, katso video ja ota yhteyttä.

Lisätietoa kupongista englanniksi: iHerb Coupon

1 kommentti:

Jaa kokemuksesi iHerbistä